NOTICIAS DE LA COMUNITAT VALENCIANA (NCV):
Alicante, Castellón y Valencia. www.noticiascomunitat.com (.es)


Síguenos también en Puntocomunica.com...

8 abr 2011 NCV (Noticias Comunitat Valenciana)

Bromera aposta pels millors títols en la nostra llengua i les traduccions més reeixides en la Fira del Llibre

València, 08/04/2011
Inusualment avançada al calendari, h començat la 42a Fira del Llibre de València, i Bromera, un any més, ha preparat un programa molt atractiu amb signatures d’autors, animacions lectores, presentacions i taules redones. A més, aquest any és molt especial per a l’editorial, ja que se celebra el seu 25é aniversari.

El programa per al primer cap de setmana de la fira ve ple d’activitats. D’una banda, els autors més reeixits signaran a les casetes 46, 47 i 48 de la llibreria Xúquer, i de l’altra, el públic podrà assistir a la presentació de L’últim roder, de Josep Franco, i a la taula redona sobre Política per a joves inquiets, d’Enric  Senabre.

Els lectors que passen aquests dies pels jardins de Vivers podran gaudir del contacte directe amb autors com Joaquim Biendicho, que va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb L’embolic dels Hoover; Silvestre Vilaplana, que dedicarà el seu èxit L’estany de foc, Premi Blai Bellver de Narrativa Ciutat de Xàtiva; Josep Franco, que ha revisat i actualitzat el seu best-seller L’últim roder, obra amb què va començar la trajectòria editorial de Bromera, i Enric Senabre, que presenta Política per a joves inquiets. Els més menuts podran endur-se també dedicats els llibres dels seus autors favorits, com ara Anna Ballester i Mercé Viana, que signaran Maleïda poma! i Lula i les abelles, respectivament.

A més, els visitants que passen per les casetes de l’editorial també podran trobar altres novetats importants, com ara la reedició de L’home del sac, de Màrius Serra; La triple vida de Michele Sparacino, d’Andrea Camilleri; El pes de la papallona, d’Erri De Luca; Les vídues d’Eastwick, de John Updike; Les veus, de John Connolly; Fúria i Invocació, de L. J. Smith, i El tigre del pou, de Philip Pullman.

El dissabte 9 d’abril, a les 19.30 hores, tindrà lloc a la Sala d’Audiovisuals del Museu de Ciències Naturals, als jardins de Vivers, la presentació de l’edició revisada i actualitzada de L’últim roder, de Josep Franco. En aquest acte intervindran, a més de l’autor, Josep Antoni Fluixà, director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, i Joan A. Llinares, director gerent del Grup Editorial Bromera. L’últim roder és la primera novel·la publicada per Bromera, l’èxit de la qual va fer possible que continuara aquesta aventura editorial que ja dura vint-i-cinc anys. En acabar la presentació se servirà un còctel al jardí del museu.

A la mateixa hora del diumenge 10 d’abril, a la Sala Museu I, se celebrarà una taula redona sobre Política per a joves inquiets. En el debat participaran, a més de l’autor, Enric Senabre; Joan Alcázar, professor d’Història de la Universitat de València, blocaire i articulista; Salvador Bataller, assessor de la col·lecció «El Nord», i Manuel S. Jardí, periodista.

Les activitats continuaran el segon cap de setmana de la Fira, amb les animacions lectores per a escolars de Pep Castellano, el dilluns 11 d’abril, i de Pasqual Alapont, el dijous 14 d’abril. A més, el 16 i el 17 d’abril visitaran la caseta de Bromera els autors Vicent Enric Belda, Pasqual Alapont,Pablo Albo, Aitana Carrasco, Josep Millo, Unai Siset i Enric Lluch.


Etiquetas (tags): Bromera, Editorial Bromera, Fira del Llibre de València, Feria Libro Valencia
 
Buscar estas etiquetas en Google

Buscar en NCV

Hemeroteca NCV